HERKES İÇİN , HERKESE GÖRE BELEDİYE

Ali ATAŞ

1985 Tavşanlı doğumluyum ilk ve orta öğretimimi Bağlık ilköğretim okulu  Lise eğitimimi Tavşanlı E.M.L mobilya bölümünde tamamlayarak mezun oldum.

İş hayatına mobilya sektörü üzerine 3 yıl çalışmamın ardından vatani görevimi yapmak için Isparta eğirdir dağ komando okulundaki acemi birliğimi tamamlayıp usta birliği için bolu dağ komando tugay komutanlığına katıldım sırasıyla Diyarbakır ve Şırnak'ta gezici komando birliğinde bölücü terör örgütüne karşı yapılan operasyonlara katılıp üstün hizmet belgesi alarak vatani görevimi tamamladım.

İş hayatına mahallemde esnaflıkla başlayarak hukuk bürosunda çalıştım. Terörle mücadele başarı belgesi ile 2012 senesinde G.L.İ Ömerler yeraltında işe başladım. Mahallemizdeki madde kullanımının artması sonucu gençleri topluma kazandırmak için dini ve sportif faaliyetlerde bulundum. Gençlerimizi topluma kazandırmak için 2013 senesinde Bağlık spor kulübünü kurup 9 branş’ta liglere katıldık.

2014 senesinde yapılmış olan mahalli idareler seçiminde mahallemden muhtar adayı oldum ve mahallemin teveccühünü kazanarak muhtarlık görevime başladım. 10 yıl boyunca Bağlık mahalle muhtarlığı görevini ifaa ettim.

2021 senesinde Tavşanlı Belde ve Mahalle Muhtarları derneğinin kurucular kurulunda bulunup dernek başkanı olarak halen görevimi devam ettirmekteyim.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.

2024 yerel seçimlerde MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ 'nden Tavşanlı Belediye Başkan Adayı oldum.

© Copyright 2024 MHP - Ali ATAŞ Resmi Web Sitesidir Powered By H.A